Het hele jaar door

de lekkerste kruiden

Vegobel kweekt biologisch verse kruiden in pot. Het hele jaar door zetten we in op smaak en kwaliteit met oog voor duurzaamheid. Kruiden brengen niet alleen je gerecht op smaak, ze zijn ook goed voor lichaam en geest, denk aan de superfoods, (detox) drankjes, warme of koude kruidentheeën en huisgemaakte limonades.  

Op zoek naar de beste smaakmakers voor gezonde, lekkere en verse gerechten of sapjes? Bekijk dan zeker ons divers kruidenaanbod. 

Smaakmakers voor elk gerecht

Vegobel kweekt biologisch verse kruiden in pot. Het hele jaar door zetten we in op smaak en kwaliteit met oog voor duurzaamheid.

Kruiden brengen niet alleen je gerecht op smaak, ze zijn ook goed voor lichaam en geest, denk aan de superfoods, (detox) drankjes, warme of koude kruidentheeën en huisgemaakte limonades.

Probeer onze seizoentoppers

Video afspelen

Innoveren op duurzaamheid

Gedreven door de passie van de natuur, om steeds een beter product af te leveren maar ook om continue te innoveren zodat we de ecologische voetafdruk van de voedselketen naar beneden krijgen.

Voor ieder wat wils

Onze vers geplukte kruiden worden aan tal van supermarkten in binnen- en buitenland geleverd. Ook telen we een uitgebreid en gespecialiseerd assortiment kruiden voor groothandelaars, speciaalzaken en (gastronomische) restaurants.

Onze eigen selectie
en dat proef je!

Sinds 1995 zet ons team van medewerkers zich het hele jaar door in voor kwaliteitsvolle en verse kruiden in pot. Al deze ervaring en expertise kroop in het bouwen van ons eigen kruidenmerk Herbio.

Missestraat 27
2570 Duffel
Belgium

info@vegobel.be

Vegobel

Initiatieven

Over ons

Jobs

Contact

Kruiden

Assortiment

Herbio

Inspiratie

In jouw buurt

Volg Ons

Instagram

Facebook

Youtube

Linkedin